Nu går receptboken att förbeställa

Christine Av Christine0 Comments1 min read164 visningar

Den 15 november 2023 släppt min resebakbok SWEET TRIPS. Och nu går det att förbeställa boken så att den skickas direkt vid boksläpp. Läs mer här på beställningssidan.

OM RECEPTBOKEN
Vill du skapa imponerande tårtor, delikata bakverk och små sötsaker? Eller kanske bjuda på läskande juicer och härliga mellanmål? Då är det här en bok för dig! Här hittar du recept i olika svårighetsgrad, indelade efter tio smaker inspirerade av tropiska platser runtom i världen. Sweet trips är en annorlunda bakbok där recept varvas med reseguider, läsvärda fakta om smaker och ingredienser samt personliga kuriosa. Så istället för att ta dig till andra sidan jorden, ta de tropiska smakerna till ditt kök och låt dina sinnen göra en djupdykning bland passionsfrukt, kokos, ananas, mango och många andra exotiska smaker.

No Comments Yet.