KONTAKTA MIG
Har du frågor, funderingar eller bara ett trevlig hej du vill dela med dig av. Oavsett vad så kontaktar du mig enklast via 29grader@gmail.com. Ingen fråga är för stor eller för liten och jag svarar på alla mail, men ibland kan det ta lite tid bara.

SAMARBETEN
Jag gör generellt extremt få samarbeten. Och anledningen är att jag har semester när jag reser. Men om samarbetet skulle vara en upplevelse jag ändå hade gjort eller om det vore en produkt jag ändå hade köpt. Så tveka inte att höra av er så fall.

REKLAM
Allt på bloggen skapas av mig, så jag tar därför inte emot eller publicerar något färdigskrivet material. Men jag recenserar produkter som är reserelaterade och som passar in på bloggen. Och mina åsikter kommer alltid vara mina egna.

COPYRIGHT
Om inget annat anges är samtliga bilder och texter på 29grader.se mina egna och får således inte användas utan min tillåtelse. Du är alltid välkommen att länka till bloggen eller dela innehåll vidare i sociala medier om du tycker att något är lockande. Men lånar du en bild, fråga alltid först. Länka / tagga 29grader.se och ange ©29grader.se. Välkommen att höra av dig om du vill använda något av innehållet på bloggen.