VAD SMAKAR ETT RESMÅL?
Sweet Trips är en inspirerande resebakbok om tropiska platser, fylld med ett 100-tal läckra recept till hemmaköket. Allt från tårtor och kakor till cheesecakes och glass. En bok att njuta av och som får dig att längta ut i världen.

Bakning och resor — två saker som får det att vattnas i munnen på många. Och i min debutbok är det sammanvävt på färgstarka sidor, uppbyggda runt 10 smaker från tropiska platser runtom i världen som berört mitt hjärta lite extra. Recept varvas med reseguider, läsvärda fakta om smaker och ingredienser, samt personlig kuriosa. Så tillsammans med mig får du djupdyka bland en rad exotiska smaker som passionsfrukt, kokos, ananas, mango, mfl. och följa med till spännande platser som Bali, Costa Rica, Hawaii, Nicaragua, Thailand och Sri Lanka.

FÖRFATTAREN
Jag har tre stora passioner här i livet; att resa (surfresor), fotografera och baka. Och dessa ingredienser har jag vispat ihop till en nygräddad resebakbok. Jag har en yrkesmässig bakgrund som redigerare och bearbetningsproducent för bl.a. TV4, SVT, Kanal 5 m.fl. Och har gjort de flesta säsongerna utav TV-programmet ”Hela Sverige Bakar”.