Gunung Payung beach

Christine Av Christine0 Comments1 min read146 visningar

Inte långt från berömda Pandawa Beach hittar man stranden Gunung Payung. Det är till och med gångavstånd om man inte har något emot att svettas lite, för denna mindre dolda pärla ligger rakt öster ut och bredvid sin lika fina strandgranne Timbis Beach som man behöver passera på vägen. Den sistnämnda stranden når man på 1 minut med bil från Pandawa då man också åker genom coola “Instagram-klippor” där alla stannar för att fota. Gunung Payung däremot är lite längre bort via bilvägen, och man når stranden enklast via en promenad ner från templet Pura Dhang Kahyangan Gunung Payung (som stranden också är döpt efter). Och ord är egentligen överflödiga för båda dessa vackra stränder där turisterna lyser med sin frånvaro.

Gunung Payung & Timbis Beach – Bukithalvön – Bali – Indonesien

No Comments Yet.