Jag ska ge ut en receptbok!

Christine Av Christine0 Comments2 min read3.3K visningar

Rubriken, orden och meningen “Jag ska ge ut en receptbok” är svår att ta in. Lite nyp mig-i-armen-känsla gånger 1000, samtidigt som en miljard fjärilar dansar i magen. Allt är så läskigt spännande samtidigt som det är så vansinnigt kul att jag knappt vet ut eller in. Och nu är det mindre än 1 månad kvar till boksläpp!

Mine is sweet and colorful.

Idén till boken födde för många år sedan då jag ville göra något där mina tre största intressen kombinerades; att resa, fotografera och baka. Att det skulle bli en tropisk receptbok med soldränkta sidor stålandes av färg var nog skrivet i sanden för länge sen, för det kan inte bli mer mig än så. Skapandet har skett från många av världen hörn, samt via oräkneliga antal timmar på hemmakontoret i Sverige. Det har i perioder bakats kopiösa mängder, och min man, vänner och kollegor på jobbet har fått stå ut med enormt mycket sötsaker. Skapandet av boken har verkligen varit en resa i sig, och som nu landat i maximal stolthet. -Jag gjorde det! Jag har nu bläddrat fram och tillbaks i provtryck-exemplaret, omslaget har genomgå två testtryck, och just nu arbetar tryckpressarna för fullo för att låta ett 100-tal recept fastna på papper. Men för att inte avslöja allt för mycket här och nu bjuder jag bara på en liten sneak peek, med några bilder från skapandet bakom kameran. Men fler uppdateringar om detta kommer komma, det lovar jag!

1700035200

  days

  hours  minutes  seconds

until

BOOK RELEASE

Älskar den här bilden på kokos som jag skulle ta till boken då det är en utav smakbärarna. Men hotellets katt var så otroligt nyfiken att det slutade med att den helt enkelt fick vara med på bild.

No Comments Yet.