Banyu Wana Amertha Waterfall

Banyu Wana Amertha Waterfall

Christine Av Christine0 Comments1 min read213 visningar
En magiskt vacker plats på Bali bland 4 magnifika vattenfall.

Vi åkt för att se BANYU WABA AMERTHA WATERFALL på norra Bali (det på första bilderna) och blev glatt överraskade när vi kom dit och fick ytterligare tre vattenfall på köpet. Precis mittemot det första vattenfallet som så vackert bredde ut dig med många skira fall, fanns också ett högre och smalare vattenfall likt ett typiskt “klassiskt vattenfall”. Två väldigt olika vattenfall men väldigt vackra på sitt sätt, och inbäddade i en sagolik miljö bland grönska, klart vatten, två träbroar samt en söt gazebo (liten viloplats under tak).

Vandrade man vidare längs en smal stenlagd gång, bland både grönska och böljande röda blad, kom man till ytterligare två vattenfall. Ett med fyra fall som smakfullt dekorerade en klippvägg, men där stannade vi kortast. Medan det sista var otroligt pampigt både sett från ovan och från botten av ravinen där vattnet dundrade ner. Längs promenaden tillbaks till moppen sen så valde tyvärr himlen att totalt öppna sig. Så det slutade med att vi packade ner dom kläder vi hade på oss i ryggsäcken och gick i badkläder upp. Och tur det, för vi fick en rejäl dusch! 

No Comments Yet.