Infinity beach club

Christine Av Christine0 Comments1 min read244 visningar

Letar man efter en beach club som inte är så hypad (ännu bör nog tilläggas) och som inte innebär att man behöver tömma hela plånboken så är INFINITY BEACH CLUB i Seminyak ett väldigt bra alternativ.

Det är kanske inte det enklaste att hitta till då det sett från stranden inte är så iögonfallande eller tydligt, och från gatan behöver man snirkla sig genom gigantiska hotellet Seminyak Beach Reasort & Spa för att nå fram. Men det är det värt. Det kostar inget att gå in på beach cluben och där är inget krav på minimibelopp som måste spenderas (ännu). Man behöver inte heller trängas, handduk ingår till solstolarna, och man bjuds på fantastisk utsikt över havet och en mysig stämning. Dessutom hade köket och baren väldigt goda grejer! 

Infinity Beach Club – The Seminyak Bech Resort & Spa – Seminyak – Bali – Indonesien

No Comments Yet.