Underbar snorkling

Christine Av Christine4 Comments1 min read79 visningar
Efter att vi vandrat vid komodovaranerna stannade vi på vägen tillbaks mot Flores för att snorkla vid ÖN KANAWA. Och där var en fröjd att stoppa ner huvudet under vattenytan. Jag älskar att snorkla och denna plats var något extra. Kristallklart vatten, mängder av stora sjöstjärnor i olika nyanser av orange, och fiskar i alla möjliga färger och storlekar. Till och med en sköldpadda kom lugnt glidandes förbi. Åt lite här, åt lite där och simmade vidare. Så otroligt vacker! Jag hade kunnat stanna mycket längre än vi fick.  För när det gäller vissa saker känner jag mig helt outtröttlig och att snorkla är just en sådan sak. Älskar allt fint som finns där under ytan att titta på, det tar ju liksom aldrig slut.

Kanawa Island
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

4 Comments
 • Anonym
  april 13, 2015

  Jag kan bara hålla med – en underbart härlig sysselsättning!

 • Anonym
  april 14, 2015

  Vilka spännande äventyr du är ute på och vilka upplevelser! Härliga bilder! Ibland önskar jag att jag var ung igen. Men jag har besökt 48 länder i fem världsdelar och är ganska nöjd ändå. Och numer blir det inte några direkta strapatser.Tar gärna del av dina.

 • Anonym
  april 13, 2015

  Jag kan bara hålla med – en underbart härlig sysselsättning!

 • Anonym
  april 14, 2015

  Vilka spännande äventyr du är ute på och vilka upplevelser! Härliga bilder! Ibland önskar jag att jag var ung igen. Men jag har besökt 48 länder i fem världsdelar och är ganska nöjd ändå. Och numer blir det inte några direkta strapatser.Tar gärna del av dina.