Mahagiri Resort

Christine Av Christine0 Comments2 min read234 visningar

Under våra dagar på Nusa Lembongan har vi denna gång bott på MAHAGIRI RESORT. Ett stort hotell beläget otroligt vackert vid öns störta strand som bär samma namn, Pantai Mahagiri.

Det som imponerade mest var utan tvekan poolen, poolområdet och den vita strandens enorma paradiskänsla med sina ståtliga palmer och det smaragdgröna havet. Det var verkligen svårt att inte se sig mätt på den vyn och Balis största vulkan som stoltserade i bakgrunden. Så bor man här bör man definitivt boka ett rum med havsutsikt. Det var våran plan från början men sen bokade vi så sent inpå och tajmade vårt besök med ett franskt bröllop, vilket såg helt fantastiskt ut, men det innebar att exakt alla rum med fin utsikt var uppbokade. Istället checkade vi in i hotellets billigaste rum för 643 kr / natt inkl frukost, och fick vi njuta av en vy av huvudgatan och moppeparkeringen istället. Jag måste ändå säg att det var ett prisvärt boende med tanke på läget och miljön. Men hotellets wi-fi var tyvärr bedrövligt, mestadels obefintligt faktiskt. Och hotellet skulle behöva ett system (eller ett bättre system) kring poolområdet för att samla in disk, handdukar och hålla ordning på kvitton. På stranden fanns en poolbar som serverade lite allt möjligt i dryckesväg, men all disk blev sen ståendes kring poolområdet tyvärr. Och personalen hade noll koll på vilka som beställt vad runt poolen. Så av oss ville dom att vi skulle skriva under någon annans nota (en dag då vi inte beställt någonting) och vi var inte de enda gästerna som fick fel nota. Så i det avseendet finns stor förbättringspotential. Men i övrig så var det ett fantastiskt ställe att bo på. Oerhört charmigt och beläget på Nusa Lembongans absolut finaste strand.

PLUS
+ Miljön
+ Läget
+ Paradisatmosfären
+ Poolen

MINUS
– Bedrövligt wi-fi
– Servicen
– Frukostbuffén

Som jag redan nämnt så var ju poolområdet helt magiskt, verkligen otroligt fint. Men om man titta på själva poolen sett från ovan, ser det inte ut som att designern hade en snopp i åtanke när den ritades? Jag ser då inget annat. En snopp med både ollon och pung å allt. Ha, ha!

Mahagiri Resort – Nusa Lembongan – Bali – Indonesien

No Comments Yet.