Secret beach

Christine Av Christine0 Comments1 min read199 visningar

Tänk att man efter 12 års flitigt återkommande till Nusa Lembongan kan hitta något nytt att upptäcka på den förhållandevis lilla ön. Något som funnits där hela tiden dessutom. En hemlig strand!

Stranden kallas “SECRET BEACH” och går faktiskt att lokalisera med hjälp av Google Maps. Den ligger till höger om Mushroom Bay och för att nå fram krävs att man åker en liten snutt på en liten stig bland grönska. En handfull mopeder får plats att parkera bland snåren precis ovanför stranden som man sen når via några få steg. Stranden i sig är inte så stor, men sandigt vacker åt ena hållet medan andra halvan kantas av koraller och rester av ett båtvrak. Sen hur hemlig stranden egentligen är kan ju diskuteras, för vid vår besök hade i alla fall ytterligare ca 6 personer letat sig dit.

Secret Beach – Nusa Lembongan – Bali – Indonesien

No Comments Yet.