The Acala – mysigt boende

Christine Av Christine2 Comments1 min read167 visningar

Här har vi trivts, på THE ACALA SHRI SEDANA på Nusa Lembongan. Stort rum (snarare bungalow) med charmigt utomhusbadrum. Rent, fräscht, trevlig personal och ljuvligt poolområde.

Enda lilla nackdelen (precis som med Sunrise Hut´s precis bredvid som vi också gillar) är att det ligger lite off. Beläget högt upp längs en dålig och riktigt skumpig väg. Men tack vare moppen som tagit oss överallt så har vi inte sett det som något större problem. Och soluppgångarna från den här platsen…. -ja de är magiskt vackra! Vi har bott här i 6 nätter, i deras enklaste “rum” för 249kr / natt för två personer (utan frukost pga att hotellet ännu inte håller öppet som vanligt pga pandemin). Det billiga rummet låg längst ned på området, så självklart var det extra trappsteg att gå och utsikten var inte lika bra som från poolen. Men vi hade i alla fall utsikt och som helhet var det väldigt prisvärt. 

The Acala Shri Sedana – Jalan Ancak Sari 277 – Nusa Lembongan – Bali – Indonesien

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    april 25, 2022

    Så fantastiskt fint det ser ut! Underbara bilder!

  • Anonym
    april 25, 2022

    Så fantastiskt fint det ser ut! Underbara bilder!