Vackra Nusa Lembongan

Christine Av Christine4 Comments1 min read162 visningar

Några bilder från ön som vi blev kära i redan vid första besöket 2011, vackra NUSA LEMBONGAN, där vi nu spenderat 6 nätter. Och nu var det så kul att se att det fina och lantliga med alla sjögräsodlingar hade ökat sedan två år tillbaks (sedan innan corona). 

Lämna ett svar

4 Comments
 • Anonym
  april 24, 2022

  Hej Christine,Vilken blogg! Jag älskar den! Jag och min vän ska åka till Bali i sept/okt och vi planerar för fullt vår tripp och vi får så många uppslag av allt du delar med dig av. Vi har nu blivit nyfikna på Nusa Pedina och Nusa Lembongan och undrar vilken av öarna du rekommenderar oss att bo på några nätter? Och vilka boende vill du slå ett extra slag för? Har det börjat öppna upp på öarna igen efter pandemin?Än en gång tack för en underbar blogg!

 • Anonym
  april 25, 2022

  Så kul att höra, och att ni ska till Bali! :)Jag skulle rekommendera er att bo på Nusa Lembongan där det finns fler hotell och restauranger (särskilt nu efter pandemin då mycket fått stänga ner. Men mer och mer håller i alla fall på att öppna upp). Från Lembongan kan man enkelt ta sig över till söta Ceningan via Yellow Bridge (på moppe eller till fots), och Penida är det enkelt att ta sig till med båt, antingen på egen hand eller via guidade dagsturer.Hotell som jag gillar är The Acala och Sunrise Hut's. Men båda dom ligger lite off, högt upp och på skumpiga vägar. Annars är Dream Beach Hut's mysig som ligger nere vid stranden med samma namn (dock var det länge sen vi bodde där nu) och stranden har straka vågor så den är inte så badvänlig. Men boendet och poolen kompenserar för det. Indiana Kenanga Boutique Hotel & Restaurant är annars väldigt populärt just nu. Ligger fint på en lugn strand (gångavstånd från hamnen). Vi har inte bott där, bara ätit i deras restaurang. Men otroligt mysigt! Och tar in er inte runt på ön med moppe utan till fots så kan det vara bra att bo där eller i det området. 🙂

 • Anonym
  april 24, 2022

  Hej Christine,Vilken blogg! Jag älskar den! Jag och min vän ska åka till Bali i sept/okt och vi planerar för fullt vår tripp och vi får så många uppslag av allt du delar med dig av. Vi har nu blivit nyfikna på Nusa Pedina och Nusa Lembongan och undrar vilken av öarna du rekommenderar oss att bo på några nätter? Och vilka boende vill du slå ett extra slag för? Har det börjat öppna upp på öarna igen efter pandemin?Än en gång tack för en underbar blogg!

 • Anonym
  april 25, 2022

  Så kul att höra, och att ni ska till Bali! :)Jag skulle rekommendera er att bo på Nusa Lembongan där det finns fler hotell och restauranger (särskilt nu efter pandemin då mycket fått stänga ner. Men mer och mer håller i alla fall på att öppna upp). Från Lembongan kan man enkelt ta sig över till söta Ceningan via Yellow Bridge (på moppe eller till fots), och Penida är det enkelt att ta sig till med båt, antingen på egen hand eller via guidade dagsturer.Hotell som jag gillar är The Acala och Sunrise Hut's. Men båda dom ligger lite off, högt upp och på skumpiga vägar. Annars är Dream Beach Hut's mysig som ligger nere vid stranden med samma namn (dock var det länge sen vi bodde där nu) och stranden har straka vågor så den är inte så badvänlig. Men boendet och poolen kompenserar för det. Indiana Kenanga Boutique Hotel & Restaurant är annars väldigt populärt just nu. Ligger fint på en lugn strand (gångavstånd från hamnen). Vi har inte bott där, bara ätit i deras restaurang. Men otroligt mysigt! Och tar in er inte runt på ön med moppe utan till fots så kan det vara bra att bo där eller i det området. 🙂