Manta Cliff / Guyangan Viewpoint

Christine Av Christine2 Comments1 min read146 visningar

Har man lätt för svindel bör man inte åka hit. Eller ogillar man usla vägar kantade av branta stup så bör man inte heller åka hit. Och med bil tar man sig faktiskt inte ens fram till MANTA CLIFF / GUYANGAN VIEWPOINT pga att den sista vägsträckan är i så uselt och smalt skick. Men med moppe når man denna magiskt vackra plats. Belägen extremt högt upp och med raka stup typ 1 meter från tårna (den knappt synliga stigen). Men utsikten är minst sagt svårslagen. Och i vattnet nedanför såg vi ett tiotal rockor simma omkring vid vårt besök. 

Manta Cliff / Guyangan Viewpoint – Nusa Penida – Bali – Indonesien

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    april 19, 2022

    Huuu, absolut inget för mig 🫢 Tur du tagit jättebra bilder på den vackra utsikten så jag kan få se den jag också 😁/Anette

  • Anonym
    april 19, 2022

    Huuu, absolut inget för mig 🫢 Tur du tagit jättebra bilder på den vackra utsikten så jag kan få se den jag också 😁/Anette