Surf för första gången

Christine Av Christine0 Comments1 min read114 visningar

Vi har nu fått besök utav Björn barndomsvän Kristofer som kommer resa med oss under under några veckor. Och bland det första ha fick göra (efter eget önskemål) var såklart att hoppa i vattnet med en surfbräda. För första gången någonsin! Vi åkte till surfbrytet Old Man’s i Canggu som är ett bra nybörjarställe, där det också finns massor av brädor att hyra. Efter val av bräda följde instruktioner på stranden, det togs reda på vilken fot som ska vara fram respektive bak, och övningar på upphopp gjordes mm mm. Sen äntrade killarna havet och Krille gick verkligen all in där ute i vattnet. Jösses vilken kämpe! Men bra gick det och mer surf kommer det nog bli.

Old Man’s – Canggu – Bali – Indonesien

No Comments Yet.