Din dag idag älskling

Christine Av Christine8 Comments1 min read117 visningar
Det har blivit tradition att vi firar Björns födelsedag utomlands. Förra året spenderades den på ön Rinca där vi såg Komodovaraner, följt av snorkling där en enorm sköldpadda simmade förbi. På frågan vad han önskade att se på sin födelsedag i dag sa han skämtsamt “ja sköldpaddor och delfiner vore ju kul”. Nu har solen gått ner och otroligt nog så har vi sett både sköldpaddor vid Devil’s Tear och massa delfiner kom även simmandes förbi vid dagens surf på ön Ceningan. Vet inte vad oddsen är för detta, men snacka om att det blir svårt att toppa till nästa år.

Ceningan Point surfbryt – Mahana Warung – Nusa Ceningan
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

8 Comments
 • Anonym
  april 9, 2016

  Ingen dålig födelsedag!

 • Anonym
  april 9, 2016

  Inte dåligt Björn, en önskan på födelsedagen om att se delfiner och sköldpaddor och den slår in. GRATTIS!

 • Anonym
  april 10, 2016

  Va underbart! // Linda

 • Anonym
  april 10, 2016

  haha shit! Ja, den blir svår att toppa 🙂 Delfiner och sköldpaddor. Det vill jag också se på min födelsedag. 😉 Med min tur blir det väl en tripp till Kolmården på sin höjd i så fall. hehe. Passar på att svara på min kommentar om kartorna här också. Som jag förstår det får man inte svar när jag skriver på min blogg så därför – Eller hur.. 🙂 Ordet socken/socknen är rätt gulligt. Ordet används ju till viss del fortfarande i folkmun men jag tror inte så många egentligen vet vart socknens gränser går som i fallet med Södra Vi. Man vet kanske dock att man tillhör just denna socknen och att man tillhör kyrkan, typ det enda jag visste innan jag såg kartan. Men kartor är en stor fascination! Tack för kommentaren 🙂

 • Anonym
  april 9, 2016

  Ingen dålig födelsedag!

 • Anonym
  april 9, 2016

  Inte dåligt Björn, en önskan på födelsedagen om att se delfiner och sköldpaddor och den slår in. GRATTIS!

 • Anonym
  april 10, 2016

  Va underbart! // Linda

 • Anonym
  april 10, 2016

  haha shit! Ja, den blir svår att toppa 🙂 Delfiner och sköldpaddor. Det vill jag också se på min födelsedag. 😉 Med min tur blir det väl en tripp till Kolmården på sin höjd i så fall. hehe. Passar på att svara på min kommentar om kartorna här också. Som jag förstår det får man inte svar när jag skriver på min blogg så därför – Eller hur.. 🙂 Ordet socken/socknen är rätt gulligt. Ordet används ju till viss del fortfarande i folkmun men jag tror inte så många egentligen vet vart socknens gränser går som i fallet med Södra Vi. Man vet kanske dock att man tillhör just denna socknen och att man tillhör kyrkan, typ det enda jag visste innan jag såg kartan. Men kartor är en stor fascination! Tack för kommentaren 🙂