Devil's Tear – naturens straka krafter

Christine Av Christine1 Comment1 min read172 visningar
På sydkusten ligger DEVIL’S TEAR, bara en kort promenad från Dream Beach. Ett mycket passande namn på den klippformation där vågor dundrar in och visar naturens hårda krafter. Vissa dagar skjuter vågorna upp som enorma pelare mot skyn, flera meter höga, och andra dagar (som idag) är det inte fullt lika explosivt. Men ändå trollbindande och fängslande att se på. Då vi satt där och tittade och lyssnade såg vi plötsligt något mörkt under vattnet som närmade sig ytan. Plötsligt visade sig ett skal och ett huvud ovanför ytan, en sköldpadda! Kort där efter kom ytterligare en sköldpadda upp till ytan för att sedan försvinna lika snabbt. Och ju längre vi satt där ju fler såg vi. De måste verkligen ha gillat att leka bland de starka strömmarna. 

Devils Tear – Dream Beach – Nusa Lembongan
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar