Poás Volcano

Christine Av Christine0 Comments1 min read67 visningar
Idag var vädret betydligt bättre än igår, så vi åkte upp till VULKANEN POÁS och tog en snabb titt. Vi frös faktiskt där uppe så vi blev inte långvariga. Termometern visade “bara” runt 20°C på toppen, vilket är enormt kallt när man vant sig vid 35°C och börjat fundera över hur man ens överlevt den svenska vintern i Sverige. Men toppen av Poás var enkel att ta sig till, bil upp till 2,708 möh, 7 USD i avgift och sen en kort promenad på några minuter på fint asfalterade vägar. Väldigt enkelt. Och kanske var det just därför det inte var så vackert och fantastiskt som vi väntat oss, just för att utmaningen i att ta sig dit inte fanns. Men å andra sidan fint att det finns enkla vulkaner att ta sig till också, denna var dessutom handikappanpassad hela vägen fram till utsiktsplatån.

På vägen ner sen fanns många fler försäljare ute längs vägen än igår, och många fler jordgubbar att handla. Men vi har fortfarande kvar några stycken så vi åkte vidare mot andra godsaker…
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.