Café Britt

Christine Av Christine0 Comments1 min read117 visningar
Costa Rica kan ju det här med kaffe och idag besökte vi CAFÉ BRITT, ett riktigt gourmethörn för kaffeälskare. Vi drack olika sorters gott kaffe, eller nja, Björn drack gott kaffe och jag drack kaffe. Det spelade ingen roll om det var ljust, mörkrostat, med toutch av choklad, vin, frukt eller något annat som lät gott. Kaffet fortsatte att smaka just kaffe. Men enligt Björn, kaffeälskaren, var det enormt gott!

Kan ju tilläggas att Café Britt kunde konsten att gör fler goda saker (som passade mig betydligt bättre). En uppsjö av smarriga kakor och choklad fanns att provsmaka, bla godisar av kaffebönor doppade i vit choklad. Otroligt goda! Så det kanske blir till att göra en beställning från internet sen när vi kommer hem. Med med oss som souvenirer nu blev en fin ask med tryfflar och en burk med kakao med smak av kola och som doftade himmelsk gott.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.