La Paz Waterfall Gardens

Christine Av Christine6 Comments1 min read81 visningar
Efter beslutet att inte åka upp på vulkanen åkte vi istället till LA PAZ WATERFALL GARDENS. Där befann vi oss på något lägre höjd, köpte varsin ödle-grön poncho och gick en härlig promenad på ett par timmar. Fantastisk natur även om vi mestadels vandrade bland molnen och det kom några regnstänk då och då. Men tack och lov inte som den vid Hanging Bridges vid Arenal. Då var vi lika blöta på både utsida som insidan av ponchon och det var vi inte idag. Måste säga att naturen vid La Paz påminde mycket om den vid Hanging Bridges, otroligt vacker (trots vädret) och vi såg flera vattenfall, fina växter, massor av djur, kolibris, tvättbjörn, ocelot osv.

Vid parkeringen hittade vi en flock av nyfikna WHITE NOSED COATI´S och jag hamnade mitt i röran. Ha, ha! Och de var exakt lika nyfikna som de jag stötte på med Elin och Malin förra gången i Costa Rica! De verkar finnas lite överallt de där djuren.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

6 Comments
 • Anonym
  mars 7, 2012

  Gud va fina bilder. Vilket är kattdjuret? Ser ut som leopard, men det finns väl inte där? Ser helt underbart ut hursomhelst! Kram

 • Anonym
  mars 7, 2012

  Nu längtar jag efter sommar och jordgubbar!Tänk vad ni har det bra, det bästa av det mesta.Siv

 • Anonym
  mars 8, 2012

  Ja du det bästa av det mesta. Underbart har vi det! :)”Kissekatten” på bilden är en ocelot tror vi, men det skulle även kunna vara en margays eller oncilla. Costa Rica har ganska många kattdjur och förutom de tre ovan nämnda finns puma, jaguar och jaguarundis.

 • Anonym
  mars 7, 2012

  Gud va fina bilder. Vilket är kattdjuret? Ser ut som leopard, men det finns väl inte där? Ser helt underbart ut hursomhelst! Kram

 • Anonym
  mars 7, 2012

  Nu längtar jag efter sommar och jordgubbar!Tänk vad ni har det bra, det bästa av det mesta.Siv

 • Anonym
  mars 8, 2012

  Ja du det bästa av det mesta. Underbart har vi det! :)”Kissekatten” på bilden är en ocelot tror vi, men det skulle även kunna vara en margays eller oncilla. Costa Rica har ganska många kattdjur och förutom de tre ovan nämnda finns puma, jaguar och jaguarundis.