Bagels & Beans

Christine Av Christine0 Comments1 min read84 visningar
I söndags, resans sista dagen, var vi ett ganska trött och slitet gäng som såg oss omkring på Amsterdams gator. Och vi fastnade ett par timmar på mysiga Bagels & Beans som blev till en liten ögonsten för mig. Goda juicer, härlig design på menyn och välsmakande bagels naturligtvis. Jag och Christine F delade på en bagel tapas och den var faktiskt lika god i verkligheten som på bild. 
Ett annorlunda och småroligt skyltsystem fanns även att roa sig med för att få personalens uppmärksamhet. Man hitta en skylt med passande text och höll upp den.
Zie je me? = Ser du mig? 
Dorst = törstig
Ik weet het = jag vet
Amsterdam – Holland
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.