Café Chocolate

Christine Av Christine8 Comments1 min read98 visningar
Mellanlandar jag på Schiphol någon gång så ska jag utan tvekan leta upp Café Chocolate igen, för himmel vilket paradis för chokladälskare! En timme där innan jag klev ombord på planet och lämnade Amsterdam blev den perfekta avslutningen på en trevlig resa.
Schiphol Airport – Amsterdam – Holland
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

8 Comments
 • Anonym
  juni 8, 2011

  Svar: Åh men tack så söt du är 😀 Kan nog behöva alla röster jag kan få, hahahaha 🙂

 • Anonym
  juni 27, 2011

  Detta verkar vara en blogg helt i min smak så kommer definitivt tillbaka för att läsa mer (varför hittar man alltid de mest spännande bloggarna när klockan är alldeles för mycket?)! Förstår inte hur jag missade Café chocolate på Schiphol, tillbringade totalt nästan ett dygn där förra året, hade gladeligen avnjutat lite chockladharmoni.

 • Anonym
  juli 20, 2011

  Bra tips! Flyger ofta via Holland, och gillar verkligen flygplatsen annars med, den är superbra!

 • Anonym
  augusti 29, 2011

  Hej Christine!Vill först tacka för en super intressant och lättläst blogg. Satt och sökte efter fakta om Bali och kom in på din blogg. Fastnade direkt och har nu sträckläst den. Jag åker själv till Bali på smekmånad om en vecka och ser nu, efter att ha läst din blogg, fram emot resan riktigt mycket. Jag har nu skrivit ner alla dina bästa tips och tar med mig dem på resan. Stort tack!!/Matilda

 • Anonym
  juni 8, 2011

  Svar: Åh men tack så söt du är 😀 Kan nog behöva alla röster jag kan få, hahahaha 🙂

 • Anonym
  juni 27, 2011

  Detta verkar vara en blogg helt i min smak så kommer definitivt tillbaka för att läsa mer (varför hittar man alltid de mest spännande bloggarna när klockan är alldeles för mycket?)! Förstår inte hur jag missade Café chocolate på Schiphol, tillbringade totalt nästan ett dygn där förra året, hade gladeligen avnjutat lite chockladharmoni.

 • Anonym
  juli 20, 2011

  Bra tips! Flyger ofta via Holland, och gillar verkligen flygplatsen annars med, den är superbra!

 • Anonym
  augusti 29, 2011

  Hej Christine!Vill först tacka för en super intressant och lättläst blogg. Satt och sökte efter fakta om Bali och kom in på din blogg. Fastnade direkt och har nu sträckläst den. Jag åker själv till Bali på smekmånad om en vecka och ser nu, efter att ha läst din blogg, fram emot resan riktigt mycket. Jag har nu skrivit ner alla dina bästa tips och tar med mig dem på resan. Stort tack!!/Matilda