Supperclub & femrätters

Christine Av Christine2 Comments2 min read91 visningar
Vilket coolt och annorlunda ställe! Om man tänker sig att man blandar en gnutta galenskap, med en del annorlunda, samt plussar på två delar modernt med lite gammalt, samt en skvätt yttre rymden eller aliens, mixat med att toaletterna uppmärkts homo respektive hetro, och att “vart fan har vi hamnat” är fösta intrycket… -ja då får man Supperclub! Ett enligt mig knas-galet-tokigt ställe, men på ett positivt sätt rakt igenom. Stället ligger i centrala Amsterdam, totalt icke uppseendeväckande från utsidan. Men på insidan har de förvandlat ett alldagligt fyrkantigt vitt rum till något annorlunda och inrett stället med vita “sängar” som enda sittmöjlighet och pyntat dem med många vita kuddar och små bord. Totalt skoförbud, neonljus, två balkonger, respektingivande servitriser i leopardtight och skön musik åt det Arabiska hållet. Här firade vi lördagskvällen med en femrätters middag, där vi fortfarande inte helt säkert vet vad som stod på menyn. Den var nämligen i överraskningsform. Självklart fick man välja eller välja bort något av fisk, skaldjur eller kött. Eller så valde man allt, vilket de flesta gjorde och då kunde man få vad som helst. Till förrätt garnerades tallriken av popcorn (aldrig sett förut), sen kom en skaldjurssoppa, därefter en tallrik med fisk av något slag, följt av en mycket god tillagad bit lam osv. Och mitt under middagen blev det en dansshow på nedre golvet som fick alla att ställa sig upp och dansa. En väldigt, väldigt lyckad kväll!


30 år i år: Christine Holm, Cecilia Höglund, Martina Buchanan, Christine Forsberg, Paula Holm, Marie Orre och Malin Borg.

PS. Marie var inte helt nöjd med skoförbudet då det sista hon sa innan vi gick var “det gör inget att det är hål på strumpbyxorna och ena stortån sticker ut som en potatis, vi ska ju ha skor på oss…” 🙂
Amsterdam – Holland
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    maj 25, 2011

    Jag har läst om det där stället förut! Låter speciellt. Kul att se bilder därifrån!

  • Anonym
    maj 25, 2011

    Jag har läst om det där stället förut! Låter speciellt. Kul att se bilder därifrån!