Traditionell dans

Christine Av Christine2 Comments1 min read70 visningar

Varken Björn eller jag visste riktigt vad vi skulle se eller vad vi skulle vänta oss, men vi hade bestämt oss för att låta kvällen bjuda på en dansuppvisning. Vi trodde att stället vi skulle till, GWK – Cultural Park, skulle krylla av turister. Ha, ha! Snacka om att vi hade fel. För enda turisterna va vi och ytterligare ett par och en äldre herre…. resterande ca 1000 personer var Balineser. Vilket gjorde hela föreställningen väldigt bra. Vi såg en typ av Kecak dans, som är en traditionell balinesisk dans. Förmodligen hade hela framträdandet en historia bakom sig, för publiken tjöt av skratt flera gånger och vi fattade inte riktigt varför. Men det var en färgstark show, både vackert, imponerande och fartfyllt. Så det var en riktigt kul upplevelse att se. Och Björn som gick dit med inställningen att han skulle se “en tråkig lång dans med jobbiga slagvärk som bakgrundsmusik”, han gick därifrån och var faktiskt imponerad. “Det här var mycket, mycket bättre än vad jag trodde det skulle va”! Så vi kommer garanterat gå på fler föreställningar. Björn blev även uppdragen på scenen mitt i föreställningen och skulle med en slangbella “skjuta” draken…. eller apan… Ha, ha! Roligt va det i alla fall och han fick mängder av applåder efteråt.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    juli 3, 2010

    Vad roligt! Oj, vad jag hade blivit nervös om jag behövt gå upp på scenen. Heja Björn!

  • Anonym
    juli 3, 2010

    Vad roligt! Oj, vad jag hade blivit nervös om jag behövt gå upp på scenen. Heja Björn!