Umadewi Surf & Retreat

Christine Av Christine0 Comments2 min read199 visningar

Nu har vi checkat ut från UMADEWI SURF & RETREAT i Medewi där vi tillbringat några dagar för att surfa, surfa och surfa. Men mellan vågorna hann vi också titta på ett gammalt träd (a.k.a. Balis coolaste träd) och mumsa på glass.

Medewi är en känd surfplats på västra Bali som lockar med vad som sägs vara Balis längsta vänstervåg. Och detta hotell hittar man så nära surfet man möjligen kan komma. Ett ställe som vi faktiskt bott på en gång tidigare. Men det var för 13 år sedan och då hette hotellet något annat och atmosfären var mycket enklare. Umadewi som nu tagit över var modernt på alla sätt och vis, med mycket betong och avskalad minimalistisk still. Snyggt skulle vissa säga men jag kan inte påstå att rummet var det charmigaste vi bott i, det var för naket och hade för lite mysighetsfaktor för mitt tycke. Men det var rent och fräst. Och som helhet var det ett underbart boende, bättre än innan. Restaurangen ger jag dessutom högsta betyg, för allt vi åt var gott eller jättegott. Och vi åt faktiskt alla måltider på hotellet, vilket är ovanligt för oss. Frukosten serverades dessutom mellan 07:00-17.00, vilket var roligt. Så här behövde man verkligen inte skynda sig upp från morgonsurfet. Och att frukostmenyn innehöll en försvinnande god “cacao frozen bowl” var rejäl lyx. -Såååå god!

PLUS
+ Läget, precis vid vattnet
+ Rent och fräscht
+ Stora vattenflaskor på rummet
+ Restaurangen
+ Frukostmenyn

MINUS
– Lite för betongigt och sterilt (smaksak)

Umadewi Surf & Retreat – Jl. Pantai Medewi – Medewi – Bali – Indonesien

No Comments Yet.