Segara Wangi Beach Cottages

Christine Av Christine1 Comment2 min read188 visningar

Under våra dagar i den lugna lilla kuststaden Candidasa på sydöstra Bali bodde vi på SEGARA WANGI BEACH COTTAGES. Ett äldre budgethotell i fin Bali-anda. Beläget precis vid havets kant, så pass nära att när man satt i restaurangen och stolarna längst ut kunde man känna havets kraft i marken. Men någon sandstrand direkt nedanför gick dock inte att skymta och det är så Candidasa är som helhet, fullt av havsnära hotell med stenmurar som går rakt ned i havet. Men pyttelilla Love Beach fanns längst ut på stenpiren till höger om hotellet, endast en kort promenad bort. Och stora och fina Virgin Beach hittade man 20 min bort med moppe / bil.

Att hotellet tillhör den billigare skaran både syntes och kändes i vissa avseenden. Men hotellområdet var charmigt och lummigt, rummet var väl tilltaget i storlek och både rent och fräscht (allt utom en sak), och personalen var jättetrevlig. Både lakan och handdukar var dessutom helt nyinköpta, vilket var ett stort plus. Men tyvärr hade dom köpt lakan i fel storlek, så de sista 20 cm av madrassen täcktes inte. Vilket var lite humoristiskt. *Och ett annat ännu större minus var toalettsitsen…. den hade verkligen behövts bytas ut, för det var så mycket ingrott smuts på sitsen att det faktiskt var äckligt att sätta sig. Troligtvis för att det var ett utomhusbadrum och hotellet stått oanvänt under ett par coronaår. Men oavsett typ av smuts så efterföljdes våra toabesök oftast av en snabb visit i duschen. Vi sa även till om detta och förhoppningsvis är det ett ickeproblem framöver. Och är man inte så petig så är det ju inte ett problem alls kanske. 😉

Segara Wangi Beach Cottages – Candidadasa – Bali – Indonesien

Lämna ett svar