Sing Sing Angin Waterfall

Christine Av Christine0 Comments2 min read160 visningar

”Ser du någon stig?”  
-Ja den kan vara här… eller här… 
 ”Jag ser ingen stig…” 
-Här är den nog. ”Det är ju bara djungel!” 
-Ja gummistövlar hade passat bättre. Hoppas det inte finns ormar…

Ungefär så lät det när vi skulle ta oss ned till SING SING ANGIN WATERFALL, ett totalt oexploaterat vattenfall i Tabanan. Hit pekade inga skyltar och här fanns ingenting som indikerade vart man skulle parkera moppen, eller något som ens antydde att man hade kommit rätt. Men efter att vi växlat några ord med en lokal familj så förstod vi att vi kommit rätt, och dom pekade även ut vart vi skulle gå in i skogen. Så in i skogen gick vi och det var bokstavligt talat bara djungel! Men i flipflops tog vi oss ner bland grönskan och över stock och sten. Och utan att stöta på några djur.

Ovanför vattenfallet var det enkelt att gå och även väldigt vackert med risfält vilandes i bakgrunden. Vattnet hade även och en lätt turkosgrön nyans och höjde därmed våra förväntningar på vattenfallet nå enormt. Och själva vattenfallet var fint! Men det magiska vattnet ovanför kändes inte lika magiskt nedanför, snarare inte så inbjudande. Så här blev det faktiskt inget bad för vår del. Men vi hade vattenfallet helt för oss själva. 

Sing Sing Angin Waterfall – Tabanan – Bali – Indonesien

No Comments Yet.