Samuh Beach House

Christine Av Christine8 Comments1 min read159 visningar

Hittade ett riktigt soft litet hängställe i Nusa Dua här om dagen, det relativt nyöppnade SAMUH BEACH HOUSE, beläget på stranden med exakt samma namn. Supermysigt ställe helt i min smak, där enklare sallader fanns att avnjuta samt ett mindre urval av juicer. Så där slog vi oss ned på varsin gunga och inhandlade varsin kokosnöt i väntan på rätt tidvatten (= eftermiddagssurfet). Vi hade ”dagsbaren” helt för oss själva medan ställets samtliga solbäddar var uthyrda till max. Och till 98% svenskar desutom! Och de övriga 2 procenten var ett norskt par. Så där ser man. Hela inrättningen drivs av The Sakala Resort som lite lustigt ligger 5 minuter bort, med de har såklart daglig shuttle till och från sin lilla strandpärla.

Samuh Beach – Nusa Dua – Bali – Indonesien

Lämna ett svar

8 Comments
 • Anonym
  februari 22, 2020

  Härligt och lite kul med gungor istället för barstolar 👌😊/Anette

 • Anonym
  februari 23, 2020

  Eller hur! 🙂

 • Anonym
  februari 23, 2020

  Älskar alla fina pastellfärger!!/ P

 • Anonym
  februari 26, 2020

  Såg verkligen härligt ut där 🙂

 • Anonym
  februari 22, 2020

  Härligt och lite kul med gungor istället för barstolar 👌😊/Anette

 • Anonym
  februari 23, 2020

  Eller hur! 🙂

 • Anonym
  februari 23, 2020

  Älskar alla fina pastellfärger!!/ P

 • Anonym
  februari 26, 2020

  Såg verkligen härligt ut där 🙂