The Duck Stop

Christine Av Christine6 Comments1 min read129 visningar

Älskar att trilla in på saker, vilket var exakt vad vi gjorde vid THE DUCK STOP. Där nyfikenheten över de vackra vita ankorna som jag för alltid kommer förknippa med just Vietnam tog överhand. För de där vita fåglarna kunde man se överallt, vackra i sin prakt ute på åkrar och inte fullt lika vackra hängandes grillade i små enkla gatustånd. Men hur som helst, in på The Duck Stop tassade vi och några sekunder senare hade vi serverats en speciell pannkakslunch. Ytterligare några sekunder därefter hade vi fått speciella sandaler på fötterna, och Björn såg så feminin ut att jag höll på att dö av skratt flera gånger om. Men med de ”snygga” fotdonen på fossingarna hamnade vi i en stor hage, totalt omringad av fina vita kvackande fåglar. Och där fick vi lära oss att mata dom… hum… vilket nästan fick mig att fly i panik för alla ankor kom i sådan jädra fart mot mig! Ha, ha! Men riktigt kul upplevelse var det. 

Phong Nha – Vietnam

Lämna ett svar

6 Comments
 • Anonym
  november 20, 2019

  Hmmmm … Mata fåglar? Inte så gärna om det inte är en ruta emellan dvs jag sitter och tittar på när de pickar frön och nötter på fågelbordet.Men jag förstår att det är en speciell upplevelse! Och söta sandaler på Björn, köpta han med sig några hem?

 • Anonym
  november 21, 2019

  Ha, ha! Nä det blev inget köp av sandaler för någon av oss. 🙂

 • Anonym
  november 25, 2019

  Nja mata ankor överlåter jag nog till någon annan. Men jag gillar det där när man snubblar in på något oplanerat. Hahaha, underbart med sandalerna, älskar när det blir lite knasigt, vilket det ju rätt ofta blir när man reser./P

 • Anonym
  november 20, 2019

  Hmmmm … Mata fåglar? Inte så gärna om det inte är en ruta emellan dvs jag sitter och tittar på när de pickar frön och nötter på fågelbordet.Men jag förstår att det är en speciell upplevelse! Och söta sandaler på Björn, köpta han med sig några hem?

 • Anonym
  november 21, 2019

  Ha, ha! Nä det blev inget köp av sandaler för någon av oss. 🙂

 • Anonym
  november 25, 2019

  Nja mata ankor överlåter jag nog till någon annan. Men jag gillar det där när man snubblar in på något oplanerat. Hahaha, underbart med sandalerna, älskar när det blir lite knasigt, vilket det ju rätt ofta blir när man reser./P