La Floresta Hotel i Baños

Christine Av Christine10 Comments1 min read134 visningar
Under vår resa i Ecuador bodde vi på väldigt varierande boenden, vilket var otroligt kul och intressant. Vid LA FLORESTA HOTEL i Baños tillbringade vi vår andra natt, ett både bra och charmigt hotell, men ändå det boende som tilltalade oss minst så här i efterhand. Inte för att hotellet i sig var dåligt, inte alls. Det handlar enbart om att övriga boenden i jämförelse fick detta att blekna. Hade vi endast bott på La Floresta hade vi varit jättenöjda, för det var en gulligt hotell i en gullig by. Lagom stort (29 rum), perfekt läge med 3 minuters promenad till centrala torget, rent och fint, trevlig personal, mysig innergård, hängmatta på balkongen (till vissa rum), wi-fi, gratis dricksvatten och god frukost. Ett bra hotell i Baños helt enkelt. Skillnaden mot de övriga boendena är att detta hotell sträcker sig till ordet “bra”, medan de andra platsar under ord som “helt enastående”, “enormt fantastiskt” och “otroligt läckert”.  

Ecuador Pure Life – Ecuador
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

10 Comments
 • Anonym
  maj 22, 2017

  Ser ju supermysigt ut! Jag föredrar alltid små enklare hotell istället för turistklossarna. Det blir mer personligt och du får chans att lära känna personalen.

 • Anonym
  maj 22, 2017

  Ja det var ett mysigt hotell Tina. Och precis som dig så föredrar jag alla gånger enkla och mindre hotell framför de stora komplexen (så bor vi oftast). Anledningen till att detta bleknar i förhållande till de andra boendena under denna resan var för att vi bl.a. bodde hemma hos en familj ute i Amazonas djungel, samt på en 300 år gammal Hazienda. Två boenden som slog detta med råge. Där var en personlighet och närhet som inte ett “riktigt hotell” har. 🙂

 • Anonym
  maj 25, 2017

  Jag jämför med det hotell vi bodde på i Baños -92, och ert hotell är rena rama lyxen i jämförelse 🙂 Fast jag gillade stan/byn 🙂

 • Anonym
  maj 25, 2017

  Kan tänka mig att mycket förändrats sedan -92. Baños gillade vi också, det var en riktigt fin och mysig by/stad med massor att göra runtomkring. 🙂

 • Anonym
  juni 1, 2017

  Visst vinner hotell med personlighet! Förstår att boendet i Amazonas djungel och haciendan var strået vassare. Själv tycker jag det viktigaste är att hotellet har sköna sängar. /Mvh “Prinsessan på ärten” 🙂

 • Anonym
  maj 22, 2017

  Ser ju supermysigt ut! Jag föredrar alltid små enklare hotell istället för turistklossarna. Det blir mer personligt och du får chans att lära känna personalen.

 • Anonym
  maj 22, 2017

  Ja det var ett mysigt hotell Tina. Och precis som dig så föredrar jag alla gånger enkla och mindre hotell framför de stora komplexen (så bor vi oftast). Anledningen till att detta bleknar i förhållande till de andra boendena under denna resan var för att vi bl.a. bodde hemma hos en familj ute i Amazonas djungel, samt på en 300 år gammal Hazienda. Två boenden som slog detta med råge. Där var en personlighet och närhet som inte ett “riktigt hotell” har. 🙂

 • Anonym
  maj 25, 2017

  Jag jämför med det hotell vi bodde på i Baños -92, och ert hotell är rena rama lyxen i jämförelse 🙂 Fast jag gillade stan/byn 🙂

 • Anonym
  maj 25, 2017

  Kan tänka mig att mycket förändrats sedan -92. Baños gillade vi också, det var en riktigt fin och mysig by/stad med massor att göra runtomkring. 🙂

 • Anonym
  juni 1, 2017

  Visst vinner hotell med personlighet! Förstår att boendet i Amazonas djungel och haciendan var strået vassare. Själv tycker jag det viktigaste är att hotellet har sköna sängar. /Mvh “Prinsessan på ärten” 🙂