Mail som värmer

Christine Av Christine4 Comments1 min read111 visningar

Majoriteten mail jag får innehåller frågor om Bali eller Costa Rica, vilket är enorm kul på sitt sätt. Men så ibland händer det att det kommer mail som detta (klicka på bilden för att se större) som ger mig sådan enorm glädje.
Jag älskar att blogg och kommer fortsätta med det så länge jag tycker det är roligt. Det är en passion för mig att konka runt på kameran och sedan förvandla intryck till en digital paus av verkligehten. Jag är oerhört tacksam över alla ni som läser och fastnar bland mina bilder.
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

4 Comments
 • Anonym
  januari 29, 2016

  Jag måste säga att jag förstår avsändaren och kan bara hålla med!

 • Anonym
  januari 29, 2016

  Hon har så rätt Britt-Marie, du är väl värd alla dessa värmande ord.

 • Anonym
  januari 29, 2016

  Jag måste säga att jag förstår avsändaren och kan bara hålla med!

 • Anonym
  januari 29, 2016

  Hon har så rätt Britt-Marie, du är väl värd alla dessa värmande ord.