Malaysisk afton

Christine Av Christine2 Comments2 min read97 visningar
Just hemkommen från TOURISM MALAYSIA EVENT ordnat av Tourism Malaysia. En afton som bjöd på mat, dans, reklamfilmer och en uppsjö av information om Malaysia som resedestination. Mycket passande då Borneo är en av våra stundande destinationer och vi kommer besöka den Malaysiska sidan av ön. Kanske innehöll kvällen lite väl stort fokus på Formel 1 och Motorcycle Grand Prix för min smak, även om jag vet att Björn hade älskat det. Men visst, jag ska inte sticka under stolen att jag drog på smilbanden då de stolt berättade och visade bilder på “The 1Malaysia Chopper”, som byggdes 2012 av American Chopper’s Paul Senior i en kampanj för att främja landet som en motorcykeldestination. Underhållande var också de historier om olika utländska bröllop de anordnat i Malaysia, både under vatten och högt upp i trädtopparna. Inkluderat tusentals gäster som alla skulle ta dykcertifikat och präster som var höjdrädda. 
Nu kommer vår resa till Borneo varken innefatta bröllop eller motorsport. Men naturen däremot, den vill vi se mycket utav. Orangutanger naturligtvis (helst i det fria), världens största blomma, vattenfall, berg, snorkling mm. Ännu har vi inte bokat någonting på Borneo (mer än flyget t/r), men efter ikväll är jag extremt sugen på att ta tag i denna delen av resan. Det verkar vara ett fantastiskt land och Borneo en enastående ö. Här hemma ligger nu flertalet inbjudande broschyrer som ger resenerverna ståpäls. Så att sjunka ner i soffan och drömma mig bort i dom kommer jag göra mycket snart.

Finlandshuset – Stockholm – Sverige
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    januari 28, 2016

    Hoppas ni lyckas med er “orangutangjakt”! Vi fick faktiskt se några stycken i det fria vid en av våra flodfärder.

  • Anonym
    januari 28, 2016

    Hoppas ni lyckas med er “orangutangjakt”! Vi fick faktiskt se några stycken i det fria vid en av våra flodfärder.