Tanah Lot, Batu Bolong & Bröllop

Christine Av Christine8 Comments2 min read131 visningar
Vi åkte på en liten utflykt igår eftermiddag, till Tanah Lot och templen där runtomkring. För inom samma område ligger nämligen flertalet tempel, tror fyra stycken för att vara exakt, men det är lätt att glömma alla andra än just Tanah Lot. Så först kikade vi in BATU BOLONG som man inte behövde vada genom vatten för att ta sig ut till och som bjöd på fin utsikt i den stekande hettan.

Själva TANAH LOT skulle jag gissa är Balis mest välbesökta tempel bland turister. Framförallt sen eftermiddag och under solnedgången. Den “heliga ormen” fanns förresten kvar men den betalade vi inte för att se den här gången heller. Tror nämligen att det är en gul och en svart stor orm som de dagtid har ute på tempelområdet (som man kan fotograferas med mot betalning) som de sen lägger in i grottan när det blir lågvatten. Så det känns inte helt nödvändigt att betala för att se.
Solnedgången över Tanah Lot är ju vacker, det går inte att säga något annat om, trots mängden människor. Det blir liksom likt ett dis som lägger sig runt själva templet och gör allt mer förtrollat. Igår var det även japanskt bröllop på g vid templet och jag hoppade in som bröllopsfotograf för några minuter. Mycket kul!

Tanah Lot Temple – Tabanan – Bali
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

8 Comments
 • Anonym
  februari 26, 2015

  Vilken härlig och annorlunda bröllopsbild av brudparet på stenen i vattnet. Du kan verkligen fånga ögonblicken!

 • Anonym
  februari 27, 2015

  Vilka fantastiska bröllopsbilder!

 • Anonym
  februari 27, 2015

  Håller med Siv, otroligt vackert foto! Blev brudparet nöjda?

 • Anonym
  februari 27, 2015

  SÅ fina bilder!!!

 • Anonym
  februari 26, 2015

  Vilken härlig och annorlunda bröllopsbild av brudparet på stenen i vattnet. Du kan verkligen fånga ögonblicken!

 • Anonym
  februari 27, 2015

  Vilka fantastiska bröllopsbilder!

 • Anonym
  februari 27, 2015

  Håller med Siv, otroligt vackert foto! Blev brudparet nöjda?

 • Anonym
  februari 27, 2015

  SÅ fina bilder!!!