Souvenir

Christine Av Christine4 Comments1 min read101 visningar
Denna lilla filur, ca 7 cm hög, är faktiskt den ENDA SOUVENIR som kommer följa med oss hem från Nicaragua. Utbudet på saker att köpa har inte varit gigantiskt eller i vår smak och över lag är vi dessutom urusla på att köpa souvenirer. Men just den här lilla statyn som är gjord i vulkansten (eller vad det nu heter), och som vi hittade i ett av stånden vid El Oyo de Agua, kunde vi inte motstå. Ingenting väger den dessutom, så det är ju praktiskt.
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

4 Comments
 • Anonym
  mars 1, 2014

  Den gilar jag också.Siv

 • Anonym
  mars 1, 2014

  Jag med, tror den kommer göra sig bra hemma bredvid träelefanten från Thailand. 🙂

 • Anonym
  mars 1, 2014

  Den gilar jag också.Siv

 • Anonym
  mars 1, 2014

  Jag med, tror den kommer göra sig bra hemma bredvid träelefanten från Thailand. 🙂