Hummanaya Blow Hole

Christine Av Christine0 Comments1 min read102 visningar
Var på en liten utflykt idag, tog mopeden till Kudawella för att se HUMMANAYA BLOW HOLE som sägs vara det näst högsta i världen. Men vi trodde faktiskt inte att vi skulle få se så mycket idag eftersom det inte är regnperiod ännu och det är då det ska vara som bäst. Men nog fick vi se naturens magiska krafter allt! Jo då! Mycket tack vara den otroliga guiden / vakten som fanns på plats och talade om för oss att här ska ni stå, här får du en bra bild och om 10 min kommer det “en stor en”. Vilket det också mycket riktigt gjorde. Vattnet som med våldsam kraft och dunder stegade upp mot himlen nådde 10-15 meter upp. Och under regnperioden (maj-aug) så ska tydligen vattnet nå ända upp till 30 meter!

Någon som blir sugen på fisk? Inte jag. Men nyfikenheten undrar över om dessa torkade/brända (?) fiskar kan vara goda. Det tycks vara ganska vanligt för man ser fiskar upplagda i solen lite här och var. Både i byar som här men även längs vägarna på vissa ställen där försäljare står i små stånd och säljer både färsk fisk och sådana som dessa. 

Hummanaya Blow Hole – Kudawella – Sri Lanka
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.