Pakasai Resort – Ao Nang

Christine Av Christine0 Comments1 min read80 visningar
Under större delen av vår semester i Ao Nang har vi bott på fyrstjärniga PAKASAI RESORT. Ett ganska stort hotell, beläget på en sluttning, bland träda och grönska. Det finns på lagom avstånd från stranden, ca 5 min promenad, och det finns många restauranger runtomkring eller på gångavstånd. Både de klassiska “mat-vagnarna” går att hitta på gatan utanför och även riktiga restauranger där man går in och sätter sig (och får en meny på svenska).

De fyra sista dagarna nu, från bröllopet och tills vi åker härifrån, bor vi i en ADORA SUITE.
(bilderna här ovanför). Innan det har vi bott i deras absolut enklaste rum, Superior Room (bilden här nedanför). Och båda dessa rumstyper ligger längst ned på hotellområdet så vi behöver absolut inte trötta ut benen. Men den rumstypen som Jossan och Tomas samt Tina och Martin bor i ligger mycket finare till. De har Deleux Room, som finns högst upp på sluttningen, i hus om två och två, och har underbar utsikt.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.