Fixa fina naglar

Christine Av Christine2 Comments1 min read81 visningar
I tisdags tog jag med mig mamma till en salong för att få naglarna fixade inför bröllopet. Jag kollade igenom två tjocka böcker med nail art men beslutade mig sen för att dom fick måls åt det enklare hållet, men med lite glitter och en sten. Mamma däremot slog på stort och gjorde akrylnaglar som hon fick gjorda av en katoy.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    februari 14, 2013

    Så äntligen är dagen här! Ett stort grattis till er på er stora dag! Det är otroligt spännande och jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde vara med er på plats idag.Njut av dagen och av varandra. Lycka och kärlek från Paula

  • Anonym
    februari 14, 2013

    Så äntligen är dagen här! Ett stort grattis till er på er stora dag! Det är otroligt spännande och jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde vara med er på plats idag.Njut av dagen och av varandra. Lycka och kärlek från Paula