Rice Terrace Café

Christine Av Christine12 Comments1 min read117 visningar
Björn och jag gav oss ut på landet idag och åt lunch på Rice Tarrace Café i Tegallalang, som ligger strax norr om Ubud. Ett speciellt ställe med tanke på restaurangens (restauranagernas kanske man ska säga för det finns flera) läge och även utsikt. Vi satte oss ner vid ett litet bord, under eget halmtak och njöt av lugnet från vatten som porlade medan vi såg ut över den stora dalen av risfält nedanför. Underbart ställe verkligen! Med helt ok mat dessutom.
Har man vägarna förbi Ubud så ska man absolut överväga att greppa tag i en driver en dag och åka till Tegalalang. Det ligger ca 30 min bilväg bort och hela vägen dit är dessutom fullkantat med butiker/stånd som med råge slår Ubuds alla hantverk. Enligt mitt tycke i alla fall.
Försäljarna här är dock som flugor på koskit, väldigt påflugna. Vilket kan vara bra att veta så man inte får en chock. Men de är endast uppe vid vägen så det varar bara under en kort tid… om man inte väljer att stå kvar då naturligtvis och köpa något av vad de säljer. 
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

12 Comments
 • Anonym
  januari 26, 2011

  Oj, vilken enormt vacker utsikt och vilket häftigt ställe. Det är sånt där ni ska borra in i minnet och ta med hem till den bistra kylan här hemma! Det kan vara väldigt vackert här med, men väldigt annorlunda 🙂 Kram kram

 • Anonym
  januari 26, 2011

  Ser underbart vackert ut!

 • Anonym
  januari 26, 2011

  Ja, oj så vackert! Och ni ser så där underbart harmoniska ut! Mys!

 • Anonym
  januari 26, 2011

  hitta ni lampan?anna

 • Anonym
  januari 26, 2011

  eller kanske en snidad kokosnöt?saknar Bali…anna

 • Anonym
  januari 27, 2011

  Vi letade inte efter den snidade kokosnöten och lampan valde vi bort efter att vi tittat närmare. Björn har hittat en ny favoritaffär här i Kuta, Cahaya Lamp Art´s, så där har vi handlat istället. Tre stycken lampor faktiskt som dom väldigt ordentligt och stiligt tillverkat åt oss efter önskemål. Så nu fattas bara den stora resväskan för att få hem allting. ;)PS. En snidad kokosnöt ska jag ha med mig hem för dom är så sjukt snygga. Ska bara hitta en till ett pris som passar min plånbok.

 • Anonym
  januari 26, 2011

  Oj, vilken enormt vacker utsikt och vilket häftigt ställe. Det är sånt där ni ska borra in i minnet och ta med hem till den bistra kylan här hemma! Det kan vara väldigt vackert här med, men väldigt annorlunda 🙂 Kram kram

 • Anonym
  januari 26, 2011

  Ser underbart vackert ut!

 • Anonym
  januari 26, 2011

  Ja, oj så vackert! Och ni ser så där underbart harmoniska ut! Mys!

 • Anonym
  januari 26, 2011

  hitta ni lampan?anna

 • Anonym
  januari 26, 2011

  eller kanske en snidad kokosnöt?saknar Bali…anna

 • Anonym
  januari 27, 2011

  Vi letade inte efter den snidade kokosnöten och lampan valde vi bort efter att vi tittat närmare. Björn har hittat en ny favoritaffär här i Kuta, Cahaya Lamp Art´s, så där har vi handlat istället. Tre stycken lampor faktiskt som dom väldigt ordentligt och stiligt tillverkat åt oss efter önskemål. Så nu fattas bara den stora resväskan för att få hem allting. ;)PS. En snidad kokosnöt ska jag ha med mig hem för dom är så sjukt snygga. Ska bara hitta en till ett pris som passar min plånbok.