Vackra Java

Christine Av Christine6 Comments0 min read138 visningar
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

6 Comments
 • Anonym
  december 2, 2010

  Åhhh! Snälla dela med dig! Om jag skickar en påse bullar till er kan du skicka lite värme och en palm till mig då?..

 • Anonym
  december 2, 2010

  Herregud vilken vacker bild! Du är en helt otrolig fotograf Christine!

 • Anonym
  december 3, 2010

  Tack, tack Linda! :)Och Elin, jag lägger en näve värme i ett kuvert nu och postar till dig. Kan ta flera veckor innan det kommer fram dock för postgången härifrån är sådär. Och risk medföljer att någon stjäl värmen på vägen. 😉

 • Anonym
  december 2, 2010

  Åhhh! Snälla dela med dig! Om jag skickar en påse bullar till er kan du skicka lite värme och en palm till mig då?..

 • Anonym
  december 2, 2010

  Herregud vilken vacker bild! Du är en helt otrolig fotograf Christine!

 • Anonym
  december 3, 2010

  Tack, tack Linda! :)Och Elin, jag lägger en näve värme i ett kuvert nu och postar till dig. Kan ta flera veckor innan det kommer fram dock för postgången härifrån är sådär. Och risk medföljer att någon stjäl värmen på vägen. 😉