Funderingar…

Christine Av Christine4 Comments2 min read124 visningar

Insåg under dagens promenad på Kutastranden att en simpel, vanlig, daglig promenad ger en hel del trots allt. Funderingar, iakttagelser, skratt, irritation…

Funderingar:
varför låter inte myggorna här på Bali? De ger liksom inte ifrån sig det där jobbiga wwiiiiiii-ljudet som Svenska myggor förvarnar med. (Björns teori är att myggorna här är precis så som övriga öns invånare, slöa helt enkelt).

Iakttagelser: folk som inte kan surfa ska inte ge sig ut i vågorna när det är stort! Vissa är så dumma så jag fattar knappt vad de tänker med. Livräddarna stod på rad och blickade ut över en kille som bokstavligt talat tagit sig vatten över huvudet. Våg på våg mosade honom där han rumlade runt i våg efter vår, med brädan åt ett håll och han åt det andra. När han väl kom in sen (på egen kraft) fick han en ordentlig utskällning av frugan/flickvännen.

Skratt: när en välmående rundmagad lyx-turist liggandes under sitt parasoll i en solstol, helt missade att högvattnet var på väg in. Han låg där i godan ro och läste sin tidning, då en stor våg svepte in över stranden och tog med sig hans andra (tomma) solstol, packning och sidobord ut till havs. Kvar satt han panikslagen i sin stol och såg vettskrämd ut, med fötterna högt i vädret.

Irritationer: vilket är en stor sådan som uppstått på Kutastranden, surfskolan “Easy Surf”. En Rysk surfskola med enbart ryska elever. Lärarna kan knappt surfa själva och eleverna saknar både vett och etikett och rim och reson. De är ivägen, de kör över folk med sina brädor, ber inte om ursäkt, tar plats, gapar och låter och är bara allmänt jobbiga. Av alla de halva och trasiga brädor som spolas upp på stranden har nog 99% av dom loggan “Easy Surf”.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

4 Comments
 • Anonym
  augusti 15, 2010

  Hi Hi ett gott skratt behövde jag ;)Kram o hoppas du har det superduper bra!

 • Anonym
  augusti 15, 2010

  HATA Easy Surf!!!

 • Anonym
  augusti 15, 2010

  Hi Hi ett gott skratt behövde jag ;)Kram o hoppas du har det superduper bra!

 • Anonym
  augusti 15, 2010

  HATA Easy Surf!!!