Kärt återseende – Warung Karina

Christine Av Christine2 Comments1 min read148 visningar

Idag hälsade vi på Karina och Nyoman i deras WARUNG KARINA ute på älskade Serangan. Och det var så himla, himla kul att ses igen så 3 timmar försvann på nolltid. Nyoman hade jobbat halvdag och precis hittat en övergiven nästintill nyfödd hundvalp. Så några lunchgäster hjälpe till att snickra ihop en tillfällig bur / inhängnad som hunden kunde vara i fram tills de skulle stänga warungen för kvällen och då ta med den hem. En otroligt söt liten hund som nu lyckligtvis fått en fin familj att bo hos!

Innan vi lämnade åt vi varsin ”mie goreng ayam” (nudlar med kyckling) och det var exakt lika gott som alltid. Vi blev också bjuda på en ”es campur” vilket var en ny smakupplevelse för oss. Björns sammanfattning var att det var ”ett stort glas med massa konstiga saker”. Ha, ha! Ja typ så kändes många tuggor. Men es campur är en kall dessert av frukter (här ananas och melon), svart gelé (cincau-grass jelly), sjögräs, ris, tapiokapärlor, någon frukt jag inte vet vad det var, blandat i några olika vätskor som mjölk och sirap mm, och toppat med massor av isbitar. Inte det godaste jag ätit, men kul att nu ha testat. 

Warung Karina – Jl. Tukad Punggawa – Ön Serangan – Bali – Indonesien

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    mars 15, 2022

    Fina bilder! Roligt att se att Karina finns kvaroch att ni har fått träffa varandra igen.

  • Anonym
    mars 15, 2022

    Fina bilder! Roligt att se att Karina finns kvaroch att ni har fått träffa varandra igen.