Ny boardbag på gång

Christine Av Christine16 Comments1 min read138 visningar
Nu har vi kommit på en egen design på boardbag, och som bör minska antalet skador på surfbrädorna när vi flyger. Så nu är det bara att hålla tummarna att skräddaren också har fattat vår design fullt ut, vilket återstår att se om en vecka eller två. Och med tanke på tygvalet så kanske det blir jag som för alltid får bära brädorna här framöver. Ha, ha! Hur som helst så tror jag att det blir en snygg surfbag.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

16 Comments
 • Anonym
  mars 17, 2018

  Det blir säkert bra – och tygvalet blir absolut godkänt härifrån 🙂

 • Anonym
  mars 17, 2018

  Superbra! Glöm inte att visa hur den ser ut och så klart hur det gick med dem. Säger det, lite business kanske?! Det blir jättebra!

 • Anonym
  mars 17, 2018

  Oj vad supersmart och coolt!

 • Anonym
  mars 17, 2018

  Men wow! Så glad att du kikade in hos mig och lämnade en kommentar! Köpt mark i Costa Rica! Amazing! Vad jobbar ni med, eller hur får ni ihop alla pengar till resor? Tänker att ni kanske jobbar på avstånd?Svar: Ja det kommer verkligen att bli en upplevelse att bo på det hotellet! Riktigt kul med Dubai, ja tiden får gärna gå fortare nu,hehe.

 • Anonym
  mars 17, 2018

  Snyggt! Vi lät också sy upp fodral på Bali för 20 år sedan! De är fortfarande i perfekt skick efter diverse äventyr!

 • Anonym
  mars 18, 2018

  Emma, jag lovar att lägga upp resultatet sen. :)Linda vi frilansar inom TV båda två, som redigerare och bearbetningsproducent. Tack vare det (ej fast anställning) kan vi vara lediga lång tid varje år. Och vi lever ganska sparsamt hemma, bor litet och gör inte av med pengar på så mycket då vi hellre spar till att resa. (Det finns mer fakta och info under fliken “om mig” om du vill veta mer). 🙂

 • Anonym
  mars 18, 2018

  Vad smart av er! Det måste ju vara förfärligt att behöva reparera brädorna efter varje flygresa. Jag tycker det ser jättesnyggt ut. Lycka till med fortsättningen!

 • Anonym
  mars 18, 2018

  Vilken bra idé! Klart ni tröttnar på att få ta hand om trasiga brädor. Och bökigt att klaga hos flygbolagen. TRor dte här blir toppen och kanske kan ni sälja idén vidare. Borde vara en marknad för detta. Men kanske bäst att ni testar först. Önskar er fortsatt fina dagar.

 • Anonym
  mars 17, 2018

  Det blir säkert bra – och tygvalet blir absolut godkänt härifrån 🙂

 • Anonym
  mars 17, 2018

  Superbra! Glöm inte att visa hur den ser ut och så klart hur det gick med dem. Säger det, lite business kanske?! Det blir jättebra!

 • Anonym
  mars 17, 2018

  Oj vad supersmart och coolt!

 • Anonym
  mars 17, 2018

  Men wow! Så glad att du kikade in hos mig och lämnade en kommentar! Köpt mark i Costa Rica! Amazing! Vad jobbar ni med, eller hur får ni ihop alla pengar till resor? Tänker att ni kanske jobbar på avstånd?Svar: Ja det kommer verkligen att bli en upplevelse att bo på det hotellet! Riktigt kul med Dubai, ja tiden får gärna gå fortare nu,hehe.

 • Anonym
  mars 17, 2018

  Snyggt! Vi lät också sy upp fodral på Bali för 20 år sedan! De är fortfarande i perfekt skick efter diverse äventyr!

 • Anonym
  mars 18, 2018

  Emma, jag lovar att lägga upp resultatet sen. :)Linda vi frilansar inom TV båda två, som redigerare och bearbetningsproducent. Tack vare det (ej fast anställning) kan vi vara lediga lång tid varje år. Och vi lever ganska sparsamt hemma, bor litet och gör inte av med pengar på så mycket då vi hellre spar till att resa. (Det finns mer fakta och info under fliken “om mig” om du vill veta mer). 🙂

 • Anonym
  mars 18, 2018

  Vad smart av er! Det måste ju vara förfärligt att behöva reparera brädorna efter varje flygresa. Jag tycker det ser jättesnyggt ut. Lycka till med fortsättningen!

 • Anonym
  mars 18, 2018

  Vilken bra idé! Klart ni tröttnar på att få ta hand om trasiga brädor. Och bökigt att klaga hos flygbolagen. TRor dte här blir toppen och kanske kan ni sälja idén vidare. Borde vara en marknad för detta. Men kanske bäst att ni testar först. Önskar er fortsatt fina dagar.