Crystal Bay

Christine Av Christine12 Comments1 min read113 visningar
Bilderna från CRYSTAL BAY visar ett sagolikt vackert strandparadis. En ca 200 meter lång vitgrå sandstrand på Nusa Penidas västkust, där vattnet är minst sagt kristallklart och exemplariskt för snorkling. Men det roliga med den här platsen, sett ur ett fotoperspektiv, är att i vanliga fall brukar det vara svårt att förmedla hur vacker en plats är i bild, men den här platsen gjorde sig snäppet bättre på bild än i verkligheten.

(Tur via Bali Cili) Crystal Bay – Nusa Penida – Indonesien
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

12 Comments
 • Anonym
  mars 13, 2018

  Läckert 😀

 • Anonym
  mars 13, 2018

  Ser superhärligt ut! Hör inte till vanligheterna att det brukar bli så. Bra fotograf kanske😀? Undrar även vad du har för undervattenskamera?/ Pernilla

 • Anonym
  mars 13, 2018

  Undervattensbilder här är tagna med en gammal GoPro Hero3. Har också en Canon Ixus som med ett riktigt vattenhus till och som jag oftast föredrar under vattnet, men av platsbrist var den inte med just hit. 🙂

 • Anonym
  mars 13, 2018

  Ser helt underbart ut!

 • Anonym
  mars 15, 2018

  Hej!Jag planerar vår första resa till Bali och er blogg är en guld värd. Vilka inlägg! Man blir verkligen inspirerad. Om man väljer mellan Gili air och Nusa Penida för att få lugnet, kristallklart vatten, snorkling men ändå ett antal restauranger att välja på, vilken ö hade du valt? Tacksam för svar! Katrin

 • Anonym
  mars 22, 2018

  Så kul att höra Katrin! :)Gili vinner över Penida i dagsläget. Även om Penida är en populär plats att snorkla på så finns inte något stort utbud av varken hotell eller restauranger. På Gili (oavsett Trawangan, Meno eller Air) så är allt det inom gångavstånd, plus bra snorkling. Och att det inte finns någon motordriven trafik på Gili öarna gör dem väldigt charmiga.Men vill ni gärna se även Penida så kan ni åka på en dagstur dit från Bali (via tex balicili.com). Kostar inte särskilt mycket, har för mig runt 400-500kr / person, och då ingår båt t/r från Sanur, privat chaufför på Penida och fem sevärdheter.

 • Anonym
  mars 13, 2018

  Läckert 😀

 • Anonym
  mars 13, 2018

  Ser superhärligt ut! Hör inte till vanligheterna att det brukar bli så. Bra fotograf kanske😀? Undrar även vad du har för undervattenskamera?/ Pernilla

 • Anonym
  mars 13, 2018

  Undervattensbilder här är tagna med en gammal GoPro Hero3. Har också en Canon Ixus som med ett riktigt vattenhus till och som jag oftast föredrar under vattnet, men av platsbrist var den inte med just hit. 🙂

 • Anonym
  mars 13, 2018

  Ser helt underbart ut!

 • Anonym
  mars 15, 2018

  Hej!Jag planerar vår första resa till Bali och er blogg är en guld värd. Vilka inlägg! Man blir verkligen inspirerad. Om man väljer mellan Gili air och Nusa Penida för att få lugnet, kristallklart vatten, snorkling men ändå ett antal restauranger att välja på, vilken ö hade du valt? Tacksam för svar! Katrin

 • Anonym
  mars 22, 2018

  Så kul att höra Katrin! :)Gili vinner över Penida i dagsläget. Även om Penida är en populär plats att snorkla på så finns inte något stort utbud av varken hotell eller restauranger. På Gili (oavsett Trawangan, Meno eller Air) så är allt det inom gångavstånd, plus bra snorkling. Och att det inte finns någon motordriven trafik på Gili öarna gör dem väldigt charmiga.Men vill ni gärna se även Penida så kan ni åka på en dagstur dit från Bali (via tex balicili.com). Kostar inte särskilt mycket, har för mig runt 400-500kr / person, och då ingår båt t/r från Sanur, privat chaufför på Penida och fem sevärdheter.