Blixtar – vilken är favoriten?

Christine Av Christine20 Comments1 min read132 visningar
Är så glad att jag har en förstående man. Som t.ex. i går kväll då vi stängt hotelldörren för natten och är mitt uppe i en film, och jag ser hur det blixtrar utanför fönstret och bara måste ta med mig kameran och gå ut “en liten stund” (som det så ofta heter, men han vet att det kan vara en timme). Himlen bjöd på ett fantastisk skådespel. Så stativ åkt upp, fjärrutlösare fram, och sen försvann både tid och rum. Jag hade nog kunnat stått där hela natten. Beundrat blixt efter blixt, en himmel skiftande i färger och till en orkester av syrsor toppat med några vrålapor som soloartister. Slutartiderna för dessa bilder varierade mellan 30 sek till 1 minut per bild. Så ni kan säkert räkna ut att varje bild snabbt förvandlade “en liten stund” till en lång stund. Men vackert var det och jag är glad att min man är så förstående till kombinationen kamera och mig. För det finns i mitt liv tydligen aldrig något fel tillfälle för att försöka ta en bra bild.
Men här har jag svårt att välja en bild så därav blir det tre som publiceras. Någon favorit?

Bella Vista Mar – Nosara – Costa Rica
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

20 Comments
 • Anonym
  april 10, 2017

  Tre helt fantastiska bilder på naturens urkrafter! Jag förstår att du har svårt att välja och jag förstår också att du valde det här skådespelet framför filmen, oavsett vilken det var!

 • Anonym
  april 10, 2017

  Waow vilka bilder! Särskilt den första! Håller med, tur att du har en förstående man! 🙂

 • Anonym
  april 10, 2017

  Fantastiska bilder! Och så bra du fångat dem. Väldigt svårt att välja, men det får bli bild nr 1. Ha det fortsatt bra! Tack för allt ni delar med er av.

 • Anonym
  april 10, 2017

  Det här måste jag ju visa för mannen min, det där är hans värld! Han kommer att bli sååååå avundsjuk på dig!

 • Anonym
  april 10, 2017

  Tyvärr min vän jag kan inte välja vilken bild som är finast. De är lika fina motiv!! Tänk det problemet har min man med mig med:D Vid varje tillfälle så hittar jag ett fint motiv. Det är princip var vi än ska.

 • Anonym
  april 11, 2017

  WOW!!! Helt otroliga bilder! Fantastiska…Bild nummer 1 får även min röst, men det är bara hårfint före bild 3.

 • Anonym
  april 11, 2017

  Ååh sånna oväder är verkligen så häftiga att fånga på bild! Vart ju riktigt läckra bilder och min favorit är nog den första!☺

 • Anonym
  april 11, 2017

  Jag tycker nog också att bild nummer 1 är bäst även om alla tre är väldigt fina.

 • Anonym
  april 12, 2017

  Oj oj oj, Vilket skådespel det kan bli när det åskar på kvällarna i tropikerna. Den första bilden är magisk. Vackert

 • Anonym
  april 12, 2017

  Wow vilka bilder :-D. Jag tycker det är riktigt vackert med åska och blixtrar så länge jag befinner mig inomhus 😉

 • Anonym
  april 10, 2017

  Tre helt fantastiska bilder på naturens urkrafter! Jag förstår att du har svårt att välja och jag förstår också att du valde det här skådespelet framför filmen, oavsett vilken det var!

 • Anonym
  april 10, 2017

  Waow vilka bilder! Särskilt den första! Håller med, tur att du har en förstående man! 🙂

 • Anonym
  april 10, 2017

  Fantastiska bilder! Och så bra du fångat dem. Väldigt svårt att välja, men det får bli bild nr 1. Ha det fortsatt bra! Tack för allt ni delar med er av.

 • Anonym
  april 10, 2017

  Det här måste jag ju visa för mannen min, det där är hans värld! Han kommer att bli sååååå avundsjuk på dig!

 • Anonym
  april 10, 2017

  Tyvärr min vän jag kan inte välja vilken bild som är finast. De är lika fina motiv!! Tänk det problemet har min man med mig med:D Vid varje tillfälle så hittar jag ett fint motiv. Det är princip var vi än ska.

 • Anonym
  april 11, 2017

  WOW!!! Helt otroliga bilder! Fantastiska…Bild nummer 1 får även min röst, men det är bara hårfint före bild 3.

 • Anonym
  april 11, 2017

  Ååh sånna oväder är verkligen så häftiga att fånga på bild! Vart ju riktigt läckra bilder och min favorit är nog den första!☺

 • Anonym
  april 11, 2017

  Jag tycker nog också att bild nummer 1 är bäst även om alla tre är väldigt fina.

 • Anonym
  april 12, 2017

  Oj oj oj, Vilket skådespel det kan bli när det åskar på kvällarna i tropikerna. Den första bilden är magisk. Vackert

 • Anonym
  april 12, 2017

  Wow vilka bilder :-D. Jag tycker det är riktigt vackert med åska och blixtrar så länge jag befinner mig inomhus 😉