Packlista – med humor

Christine Av Christine6 Comments1 min read104 visningar
Det här med att PACKA INFÖR SEMESTERN kan man antingen se som något jobbigt och tidskrävande, eller något väldigt enkelt. Själv tillhör jag det senare alternativet. Packar oftast kvällen innan och väskan (vilken vi delar på två personer) blir sällan helt full. Oftast reser vi till varmare länder så kläderna tar inte särskilt stor plats och skor brukar vara flip-flops och ett par finare sandaler, vilket inte heller tar någon större plats. Riktiga joggingskor ser vi till att ha på fötterna när vi flyger, vilket också ger mer plats i väskan. Jag tycker egentligen att så länge pass, pengar, bankkort, kamera och viktiga papper (utskrivna och mailade) finns med så löser sig resten om något mot all förmodan vore glömt.
 
Den som vill se lätt på hur man packar en resväska – följ packlistan här nedan. Går att se bättre som pdf här (A4 för utskrift).

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

6 Comments
 • Anonym
  augusti 27, 2016

  Haha, kul! Jag får ju erkänna att man är mest nöjd de gånger man INTE packat för mycket 😉

 • Anonym
  augusti 27, 2016

  Oj, det var mycket att tänka på där!Jag är en sådan där bra att ha-packare men jag har minskat på det. Men det beror kanske också på vart man ska och hur man ska bo. Visst kanske man kan köpa mycket på plats men frågan är om jag vill ägna tid till det.Eller så här: i somras skulle vi då bo hos svärmor en vecka. Hon är ingen tédrickare vilket jag är och jag tänkte att jag kunde ju ta med några Earl Grey-påsar. Mannen min tyckte det var idiotiskt, det är ju inget u-land, klart det finns i Serbien. Jo, det fattar väl jag med men…Det blev inget svart té för mig den veckan för man dricker örttéer i Serbien precis som i Spanien. Visst finns det i specialtébutikerna men inte krånglar jag med det för en vecka.Visst överlevde jag men sju små tépåsar hade liksom inte gjort att det blev överfullt eller övervikt.Jag tror att i somras var jag nog den som hade minst saker med mig! Jag använde det mesta förutom varma kläder. Man vet ju ALDRIG med Sverige-sommaren.

 • Anonym
  september 4, 2016

  Haha! Så roligt inlägg. Tack för uppmuntrande inlägg så här en mulen söndag!

 • Anonym
  augusti 27, 2016

  Haha, kul! Jag får ju erkänna att man är mest nöjd de gånger man INTE packat för mycket 😉

 • Anonym
  augusti 27, 2016

  Oj, det var mycket att tänka på där!Jag är en sådan där bra att ha-packare men jag har minskat på det. Men det beror kanske också på vart man ska och hur man ska bo. Visst kanske man kan köpa mycket på plats men frågan är om jag vill ägna tid till det.Eller så här: i somras skulle vi då bo hos svärmor en vecka. Hon är ingen tédrickare vilket jag är och jag tänkte att jag kunde ju ta med några Earl Grey-påsar. Mannen min tyckte det var idiotiskt, det är ju inget u-land, klart det finns i Serbien. Jo, det fattar väl jag med men…Det blev inget svart té för mig den veckan för man dricker örttéer i Serbien precis som i Spanien. Visst finns det i specialtébutikerna men inte krånglar jag med det för en vecka.Visst överlevde jag men sju små tépåsar hade liksom inte gjort att det blev överfullt eller övervikt.Jag tror att i somras var jag nog den som hade minst saker med mig! Jag använde det mesta förutom varma kläder. Man vet ju ALDRIG med Sverige-sommaren.

 • Anonym
  september 4, 2016

  Haha! Så roligt inlägg. Tack för uppmuntrande inlägg så här en mulen söndag!