The Balcony – surfarnas restaurang

Christine Av Christine0 Comments1 min read91 visningar
Detta är en gammal klassiker belägen mitt i Kuta, där de riktiga surfproffsen ätit så länge restaurangen funnits. Något som både väggar och tak på THE BALCONY vittnar om. Legendernas surfbrädor som pryder innertaket förstärker restaurangens avslappnade atmosfär, och väggarna är överfulla av signerade kända porträtt. Men bortsett från allt detta, och att restaurangen är en ikon inom surfvärlden, så är det den otroligt goda maten som får gäster att återkommer.

Första gången jag åt här klassade jag (lite sniket) restaurangen som dyr. Men idag, 7 år senare, tillhör den faktiskt den billigare skara då de inte höjt priserna. (Till skillnad mot många andra restauranger på samma gata som höjt priserna mycket utan att höja kvalitén på maten. The Balcony har inte höjt priset men bevarat samma fina kvalité och goda smaker). Favoriträtterna på menyn är utan tvekan Creamy Chicken Alfredo, samt deras Chicken Skewer som snyggt serveras som ett upphängt spett med valfria tillbehör. Priser på varmrätter ligger mellan 40.000-198.000Rp (ca 27-130kr). Bor man vid Un’s Hotel så är det även på The Balcony som hotellfrukosten serveras.

JL Benesari (UN’s Hotel) – Kuta – Bali – Indonesien
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.