Suma Restaurant – gulligt, gott och underbar utsikt

Christine Av Christine0 Comments1 min read85 visningar
Här finns ingen färdigtryckt meny, det som serveras för dagen styrs av vad som säljs på marknaden. Färsk fisk, grönsaker osv. Utifrån det skapas fina rätter som även smakade fantastiskt. SUMA RESTAURANT ligger på sluttningarna av bergen i byn Sumberkima, vilket bara är ett par kilometer ifrån Pemuteran. (Så att det är två olika byar är lätt att missa). Vägen upp är pytte-pytte-liten, inte bred så att två bilar kan mötas, och längs vägen passerar man lantliga hus, frigående höns och glada bybor. Vid restaurangen möts man av en underbar personal och utsikten bjuder på en 360 graders vy över havet, bergen vid Barat National Park, samt vid bra väder ser man i väst även vulkanerna på Java. Underbart ställe, helt klart värt att tråckla sig upp till.

Sumberkima Hill – Sumberkima – Pemuteran – Bali
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.