Jungle Fish – en läcker restaurang

Christine Av Christine0 Comments2 min read88 visningar
Om det är många som kör vilse på vägen hit så är det förståeligt, men stället är värt några extra turer. Restaurangen JUNGLE FISH hittar man några kilometer utanför Ubud´s stadskärna, beläget bland risfält och på sluttningen av en dal. Mycket vackert och jag gillar skarpt deras detaljer vad gäller både inredning och utredning (finns det något sådant ord för det motsatta?)!  Från restaurangen har man underbar utsikt över dalen och den läckra poolen, som dagtid även är en poolbar öppen för betalande gäster. Så om detta inte redan är en populär plats, så slår jag vad om att det mycket snart kommer vara ett av Ubuds nya “inne-ställen”. 
Då vädret såg ut att vilja bjuda på regn valde vi att skippa poolen dagtid och endast njuta av restaurangen. Menyn kändes modern och innehöll endast ett femtal huvudrätt, med en blandning av Medelhavets smaker och asiatisk hetta. Vi båda två fastnade för “Charsio Chicken Breast” som serverades med potatismos, sparris, BBQ-sås och enoki tempura. Det sistnämnda har jag ingen aning om vad det heter på svenska, men utseendemässigt skulle jag likna det med en torkad korall. Hur som helst så smakade allting väldigt gott. Prismässigt nosar dock notan lite på överpris, men å andra sidan fick man mycket utsikt och miljö också. Själva “Djungel Firren” tillhör hotellet Chapung Sebali Resort & Spa, och känner man för att sträcka på benen kan man även promenera hit via Campuhan Ridge Walk.

 Chapung Sebali Resort & Spa – JL Raya Sebali – Ubud – Bali
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.