Champlung Mas Hotel

Christine Av Christine0 Comments2 min read87 visningar

Under större delen av vår tid på Bali nu har vi haft Kuta som utgångspunkt och bott vid CHAMPLUNG MAS HOTEL som ligger en gata från stranden. Ett ok hotell i kombination med meningen “man får vad man betalar för”. Priset ligger runt ca 250kr per natt för två personer i ac-rum, ej inklusive frukost. Hotellet är både stort, har många rum och ståtlig höjd (för att vara på Bali). Två pooler finns att tillgå, en stor längst ned och en mindre högst upp på taket varifrån utsikten över Seminyak var väldigt fin. Och solnedgångarna över Kuta därifrån kan man inte heller klaga på.
Men för att återgå till “man får vad man betalar för”. Åker man hit och förväntar sig lyx så kommer man bli enormt besviken. För det är ett slitet hotell och flera saker var inte fullt fingerande. Som tex aircondition, läckage och dörrar tunna som asplöv. Så funderar man på att bo här, läs lite till innan.

Trots att hotellet inte har så många år på nacken ser det ut som det, och man kan undra om det ens kommer stå upp om ytterligare 5 år till. Det är slitet och endast pga byggnadsfel. Vi bodde på våningen högst upp och både i korridoren utanför och i vårt badrum regnade det in då det regnade ordentligt. Och då ska tilläggas att det inte var ett öppet badrum! Vad gällde själva avrinningen i badrummet så vet nog inte den som byggde vad just avrinningen ska ha för funktion, för efter efter varje dusch var det en bassäng på golvet. Utöver det så fungerade inte  rummets ac till en början och utan fläkt blir det enormt varmt. Så efter två dagars försök från hotellpersonalen att laga den bad vi att få byta rum. Då blev i samma veva nedgraderade. Men då det rummet kändes bättre och fräschare i övrigt och ac´n där fungerade nästan, så valde vi att inte tjafsa. Hotellet är som sagt stort och även lyhört genom att dörrarna är oerhört tunna. Två dagar i veckan var det även party uppe vid takpoolen. Inget vi störde oss på visserligen men kan vara bra att veta om. Men som helhet får hotellet ändå ett ok, för betalar man inte mycket så kan man inte heller förvänta sig mycket. Så bor man här medveten om vad man får så kommer man gissningsvis att trivas ändå.

 Champlung Mas Hotel – JL Lebak Bene – Kuta
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.