Bagus Jati Resort

Christine Av Christine9 Comments1 min read169 visningar
Två dagar har vi nu spenderat i utkanten av Ubud, vid det Balinesägda hotellet BAGUS JATI vars slogan är “health and wellbeing retreat”. Och det är det enda ut i grästopparna. Det fem hektar stora hotellområdet är otroligt välskött och enormt vackert. Beläget på sluttningen av en dal, med odlingar av grönsaker här och var och med ett eget litet vattenfall längst ner i dalen. Bor gör man i egna villor som är smakfullt inredda och har balkonger som bjuder på både utsikt, lugn och vackra soluppgångar. Visst märks det smått att hotellet har några år på nacken men den enormt trevliga och härliga personalen, samt underbara miljön, kompenserar det med råge. Utbudet i restaurangens menyn går mestadels i traditionell stil, men där finns också kreativitet. Åt bland annat en varmrätt bestående av pestofylld kyckling med passionsfruktssås, vilket jag aldrig ätit innan. Men nu efter två dagar här, som varit fyllda med yoga och massage, är det dags att lämna denna oas och i Baliexpertens anda förflytta oss söder ut. Där Sanur blir nästa anhalt. 

  Baliexperten.se –  Bagus Jati Health & Wellbeing Retreat – Ubud – Bali
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

8 Comments
 • Anonym
  februari 28, 2016

  Vilket härligt boende, som i en sagobok.

 • Anonym
  februari 29, 2016

  Såå vackert!

 • Anonym
  februari 29, 2016

  Wow vilket hotell, ser underbart ut!Sara

 • Anonym
  februari 29, 2016

  Det ser ju helt fantastiskt ut! Inte ett dugg avis 😉 Njuuut!

 • Anonym
  februari 28, 2016

  Vilket härligt boende, som i en sagobok.

 • Anonym
  februari 29, 2016

  Såå vackert!

 • Anonym
  februari 29, 2016

  Wow vilket hotell, ser underbart ut!Sara

 • Anonym
  februari 29, 2016

  Det ser ju helt fantastiskt ut! Inte ett dugg avis 😉 Njuuut!