Nedräkning till nästa resa…

Christine Av Christine16 Comments1 min read140 visningar
Längtan efter surf, sol, semester och tropisk värme är minst sagt påtaglig nu när hösten här hemma bjuder på mer regn, rusk och mörker än nödvändigt. Men nedräkningen har börjat. Idag är det exakt tre månader kvar tills vi sätter oss på planet igen och mot tre destinationer; BALI, LOMBOK och BORNEO. En kombinerad resa utav en gammal kär destination och två helt nya för oss, vilket känns oerhört kul. Så nu ska här rekas diverse reseinformation och jag tar tacksamt emot alla tips om Lombok och Borneo. Jag inser även i skrivande stund att ungefär ca 3 månader innan varje resa så börjar vi nedräkningen och även planeringen. Lagom tid innan? Ingen aning, men det känns lagom.

Oberoi – Seminyak – Bali

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

16 Comments
 • Anonym
  november 13, 2015

  Vad härligt det låter! Själv ska vi för första gången resa till Costa Rica i slutet av januari. Har läst igenom alla dina Costa Rica inlägg och blivit jätte inspirerad. Kanske kommer lite frågor sen när det börjar närma sig om det är ok? Vi ska vara borta en månad och vi tänkte att första stoppet efter San José skulle bli Manuel Antonio och bo på Costa Verde Hotel.

 • Anonym
  november 14, 2015

  Så härligt och jag förstår att ni börjar nedräkningen nu! Jag har varit på Lombok flera gånger och tycker mycket om ön. (har gjort ett antal inlägg om den och de går att hitta via sökrutan på bloggen) Har även varit på Borneo (vilket också finns skrivet om), och då gjorde vi en “färdig ihopsydd variant”, dock inte Kota Kinabalu som finns kvar på önskelistan. För egen del har jag en kortis inbokad till Bali i februari då vi får besök från Sverige och jag håller fortfarande på och beslutar mig för var vi ska bo.

 • Anonym
  november 14, 2015

  Spännande! Ser fram emot att få läsa mer! Har inga tips dock eftersom jag inte varit där…

 • Anonym
  december 12, 2015

  Härligt!! Er blogg fick oss att väja bali som resemål, och vi åker om snart en månad! Vårt första besök där, ser så fram emot det!

 • Anonym
  december 19, 2015

  Hur hittar man billigaste resan till Bali? Läs vårt test av sökmotorer för flygresor så hittar hur man söker dit eller andra platser till billigaste pris.https://flygresorsite.wordpress.com/2015/12/19/test-av-sokmoter-for-flygresor/

 • Anonym
  januari 26, 2016

  Såg att ni skulle till Borneo, då måste jag verkligen rekommendera manana borneo resort! Bortom allt finns denna pärla som en gömd skatt. http://www.manana-borneo.se eller så har de även en facebooksida sök “manana borneo resort”. Trevlig resa!

 • Anonym
  januari 26, 2016

  http://www.manana-borneo.com ska det vara! inte .se såklart!

 • Anonym
  januari 26, 2016

  Tack Maria, ska jag genast kolla upp! 🙂

 • Anonym
  november 13, 2015

  Vad härligt det låter! Själv ska vi för första gången resa till Costa Rica i slutet av januari. Har läst igenom alla dina Costa Rica inlägg och blivit jätte inspirerad. Kanske kommer lite frågor sen när det börjar närma sig om det är ok? Vi ska vara borta en månad och vi tänkte att första stoppet efter San José skulle bli Manuel Antonio och bo på Costa Verde Hotel.

 • Anonym
  november 14, 2015

  Så härligt och jag förstår att ni börjar nedräkningen nu! Jag har varit på Lombok flera gånger och tycker mycket om ön. (har gjort ett antal inlägg om den och de går att hitta via sökrutan på bloggen) Har även varit på Borneo (vilket också finns skrivet om), och då gjorde vi en “färdig ihopsydd variant”, dock inte Kota Kinabalu som finns kvar på önskelistan. För egen del har jag en kortis inbokad till Bali i februari då vi får besök från Sverige och jag håller fortfarande på och beslutar mig för var vi ska bo.

 • Anonym
  november 14, 2015

  Spännande! Ser fram emot att få läsa mer! Har inga tips dock eftersom jag inte varit där…

 • Anonym
  december 12, 2015

  Härligt!! Er blogg fick oss att väja bali som resemål, och vi åker om snart en månad! Vårt första besök där, ser så fram emot det!

 • Anonym
  december 19, 2015

  Hur hittar man billigaste resan till Bali? Läs vårt test av sökmotorer för flygresor så hittar hur man söker dit eller andra platser till billigaste pris.https://flygresorsite.wordpress.com/2015/12/19/test-av-sokmoter-for-flygresor/

 • Anonym
  januari 26, 2016

  Såg att ni skulle till Borneo, då måste jag verkligen rekommendera manana borneo resort! Bortom allt finns denna pärla som en gömd skatt. http://www.manana-borneo.se eller så har de även en facebooksida sök “manana borneo resort”. Trevlig resa!

 • Anonym
  januari 26, 2016

  http://www.manana-borneo.com ska det vara! inte .se såklart!

 • Anonym
  januari 26, 2016

  Tack Maria, ska jag genast kolla upp! 🙂